Szolgáltatások

NLS bioinformatikai felmérés
Az EWS NLS biofizikai készülék lehetővé teszi, hogy gyorsan, részletesen és mindenféle káros mellékhatás nélkül felmérhető legyen a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapota. Ezáltal felismerve az egyes betegségek kockázatait, bizonyos patológiai folyamatok jelenlétét, akár a kezdeti szakaszban is, valamint kialakulásának okait. Megismerhetjük, szervezetünket milyen toxikus hatások terhelik, akár sejtszinten is.
Bővebben >

EWS frekvencia terápia
Az mágnesteres testkezelő a jövő korszakát idéző wellness eszköz, amely ötvözte a több évezredes kínai medicina tapasztalatai alapján kialakult tudást és a mai modern számítógépek, ill. elektronikai berendezések által kínált lehetőségeket.
Bővebben >

Táplálkozási tanácsadás
A funkcionális táplálkozás beállítás: nem a hagyományos betegségközpontú megközelítésekre helyezi a hangsúlyt, hanem az orvosi gyakorlattól eltérően, illetve azt kiegészítve, megoldás- orientáltan, személyre szabott és célirányos módszerekkel igyekszik a szervezet egyensúlyi állapotait helyreállítani.
Bővebben >

Kineziológia
A kineziológiában /mozgástan / a One Brain módszer segít a stressz kezelésében, a felborult érzelmi egyensúly helyreállításában, a lelki harmónia létrehozásában.
Bővebben >

Nyirokmasszázs
A nyirokrendszer a test tisztító berendezése, az egész testünket behálózza. A nyirokerekben a keringő folyadék az immunrendszer védekező bázisa.
Bővebben >